HOME
SITEMAP
LILIAN PICKERING NEEDE
KERKIPASI HISTORY
STIMEZRA
ABOUT SURINAME
AGENDA
NIEUWS
FAMILIEBODE
KERKGESCHIEDENIS
JEUGD & KIDS
FORUM
KERKDIENSTEN
ORGANISATIES
SPREKERS
ARTIESTEN
MEDIA
KAPEL
SURI-BUITENLAND
DONJA INGARD'S CORNER
CONTACT US
WEBWINKEL i.o.
GUESTBOOK
Wie zijn wij?

STICHTING MESSIAH’S EZRA MINISTRIES (StiMezra)

Tot uw dienst, voor het Koninkrijk Gods!Eind juni 2005 opgericht door het echtpaar John en Lilian Neede, stelt de Stichting Messiah’s Ezra Ministries zich ten doel de verspreiding van het evangelie van Gods Koninkrijk te bevorderen, door hiervoor met alle haar terbeschikkingstaande wettige middelen faciliterend op te treden.  Ezra betekent hulp. De Heilige Geest van God is onze Grote Hulp. StiMezra wenst een hulpje van de Messias te zijn bij het bouwen aan het Koninkrijk Gods.

 

In een tijdperk van razendsnelle vooruitgang van de technologie, waar de wereld gretig gebruik van maakt, is StiMezra van mening dat elke uitvinding op het gebied van communicatie in de eerste plaats moet dienen ter bevordering van de verspreiding van het evangelie van Gods Koninkrijk en dat het Lichaam van Christus – als geheel - in alle goeds toonaangevend moet zijn. Ook de Gemeente van Christus in Suriname dient bij de tijd te blijven en StiMezra wil haar door middel van de Kerkipasi website verder helpen op de communicatie highway.


           

“De Here zal u stellen tot een hoofd en niet tot een staart, gij zult enkel opgaan en niet neergaan, wanneer gij luistert naar de geboden van de HERE, uw God...” Deuteronomium 28:13

 


 

 
JOHN EN LILIAN NEEDE


John en Lilian Neede
 

 
John en Lilian Neede zijn getrainde werkers in Gods wijngaard. Van 2003 - 2005 studeerden zij aan een gerenommeerde Bijbeltrainingschool in Amerika, waar zij in mei 2005 beiden een diploma van behaalden. Met een zekere nationale trots hebben zij elk op hun beurt Suriname mogen vertegenwoordigen tijdens de vlaggenceremonie bij de diploma-uitreikingen; Lilian in 2004 en John het jaar daarna. Op een later tijdstip zult u ons Graduation Album kunnen bezoeken. Voorlopig laten wij u de volgende foto's hier op deze pagina zien.

John en Lilian hebben elk hun eigen talenten en vaardigheden die zij via de Stichting Messiah’s Ezra Ministries ten dienste stellen van het Lichaam van Christus in Suriname.

John is met meer dan vijfentwintig jaren ervaring als direkteur of eigenaar van grote en kleinere bedrijven, visionair, ondernemer, manager, planner, organisator. Lilian is de Bijbelonderwijzer, visionair, schrijfster, artiest.

 

 


2004

Here comes the Surinamer! 
De internationale studenten van de Bijbelschool nemen deel
 aan een ceremonie, waarbij de vlaggen van hun respectieve
landen worden gepresenteerd.
De gele ster, het symbool van onze natie, is goed te zien.Lilian Neede-Pickering, vlaggendraagster voor de Republiek Suriname

2005

Een jaar later had John Neede de eer.

En trots eist de kleurige Surinaamse vlag haar plaats op tussen de natiën.

 

Wie zijn wij?   –   Wat geloven wij?   –   Disclaimer

Christelijke Televisie   –   Doneren 

           

 


©2009 Lilian Pickering Neede
Church Websites | Ministry Websites by ChristianCMS, a Service of Inspyre.